Change Management Automation in SAP

Change Management Automation in SAP - DevOps

Sabaas

Sabaas

08.12.2020
Change management

Bij Sabaas focussen we ons op het optimaliseren en automatiseren van uw IT-processen. Ons doel is om het SAP Change Management proces zo geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. In de meeste SAP-systemen kan ongeveer 70% van alle wijzigingen worden beschouwd als standaardwijzigingen. Deze veranderingen moeten zo snel mogelijk door een SAP omgeving verplaatst kunnen worden, maar het is vooral belangrijk dat dit veilig en met een complete audit trail gebeurt.

Om dit proces te kunnen realiseren hebben wij bij een aantal van onze klanten een Change Control Management geïmplementeerd. Het resultaat is een continue stroom van dit soort wijzigingen naar de SAP-productie. Ook bevat de Change Control Management van Sabaas een geautomatiseerde inhoudscontrole en tooling om sequentieproblemen te voorkomen. Door deze controles uit te voeren, zorgen we ervoor dat de inhoud van het transport exact aansluit bij de standaardwijzigingen die in de Servicedesk-tooling van de klant staan. De integriteit van het SAP-omgeving verzekeren wij door de geautomatiseerde sequentiecontroles.

Door deze oplossing te implementeren zijn onze klanten in staat om wijzigingen op een veilige, snelle en geheel auditproof manier te transporteren. De tool bevat ook uitgebreide rapportagemogelijkheden. Al deze functionaliteiten en diensten bij elkaar maakt dat klanten altijd verzekerd zijn van een veilige, snelle en onafgebroken levering aan de productie.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak en werkwijze? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw systeem? Neem dan contact op met een van onze experts.

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Sander!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com