De toekomst van SAP Basis

Sabaas

Sabaas

06.10.2020
De toekomst van SAP Basis
Sabaas

SAP Basis en consultancy in 2025

Op donderdag 31 oktober organiseert Sabaas weer een SAP Basis meeting. Deze keer staat de meeting volledig in het teken van “SAP Technology in 2025”.

De wereld van de SAP Basis consultant is sterk veranderd in de afgelopen jaren. Het werkgebied bestond vroeger uit database, operating system en de NetWeaver stack. Inmiddels koppelen we Cloud services, realiseren we lowcode platformen, werken we in DevOps teams, migreren we naar S/4HANA, realiseren we infrastructure as code en zijn we altijd AVG compliant. Hoe gaan we hiermee om en zorgen we dat we bij blijven?

Tijdens een inspirerende sessie maken we samen de balans op over hoe het SAP Basis werkveld er nu uitziet en hoe wij vanuit Sabaas daar invulling aan geven. Twee van onze architecten zullen vertellen over lopende ontwikkelingen en waarom wij denken dat Basis veel meer een Technology rol gaat worden.

We behandelen onderwerpen zoals Cloud, S/4HANA, DevOps, Solution Manager, infra as code, privacy en Service Management. Door wat uit te zoomen laten we de samenhang zien en geven we een idee over hoe het zich kan ontwikkelen.

Oftewel: bestaat de SAP Basis consultant nog wel in 2025?

SAP Basis meeting 

Datum: Donderdag 31 oktober 2019
Locatie: kantoor van Sabaas

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Vanaf 17.30 uur is de inloop met een broodje en om 18.00 uur start het programma. Rond 20.00 uur zullen we afsluiten met een netwerkborrel.

Om je aan te melden, willen we je vragen een mail te sturen naar: bart.de.paauw@sabaas.com

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Sander!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com