Sabaas en Quinso ondertekenen SAP Special Business Member partnership

Sabaas

Sabaas

08.12.2020
Sabaas & Quinso
Sabaas & Quinso

Vanaf september 2019 is Sabaas SAP Special Business Member van Quinso geworden. Als Special Business Member kan Sabaas SAP-licenties voor SAP HANA doorverkopen. Zowel Quinso als Sabaas geloven dat dit hun gezamenlijke organisaties zal versterken. Beide adviesbureaus werken al jaren samen, maar door het ondertekenen van dit partnership kunnen zij klanten een nog betere totaaloplossing bieden.

Sander van Gemert, Managing Partner bij Sabaas:“De toevoeging van het Special Business Member-programma van SAP aan ons portfolio stelt ons in staat onze klanten op meerdere gebieden te ondersteunen. Samen met Quinso kunnen we klanten een end-to-end oplossing bieden voor hosting, technisch applicatiebeheer, functionele ondersteuning én procesondersteuning. Deze samenwerking is van strategisch belang en zal onze zichtbaarheid op de SAP-markt vergroten.”

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: ”De expertise van de zeer ervaren Sabaas-consultants is een belangrijke aanvulling voor Quinso. In samenwerking met Sabaas, kan Quinso een Partner Managed Cloud aanbieden die draait op Amazon AWS of Microsoft Azure Cloud. Hierdoor kunnen klanten hun S/4HANA-systeem draaien op een infrastructuur die het beste past bij hun unieke implementatiemodel. De overgang naar S/4HANA zal profiteren van het pay-per-use-model."

Sabaas

Over Sabaas

Sabaas optimaliseert en automatiseert SAP Managed Operations. Door het SAP Change proces, te automatiseren, monitoren en de infrastructuur te ondersteunen, maken we een SAP DevOps way-of-working mogelijk. Daarnaast introduceert Sabaas Service Management as a Service, een dienst waarbij we IT-leveranciers en klanten op één lijn brengen en met elkaar verbinden. Hierdoor kunnen verschillende teams nauw samenwerken met elkaar en de diensten die zij leveren, verbeteren. Sabaas is een echt Cloud-native bedrijf dat bedrijven helpt bij het adopteren van een Cloud-roadmap.

Voor meer informatie: www.sabaas.com

Quinso logo 2

Over Quinso

Quinso is een SAP-consultancy specialist met ervaren (business) consultants die kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Bij Quinso richten ze zich als SAP partner voornamelijk op bedrijven binnen de productie- en groothandelsbranche. De meeste van onze consultants hebben dan ook meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren van SAP-projecten binnen deze branche. Door ervaring te combineren met SAP kennis in de breedste zin van het woord, zijn wij in staat hoogwaardige consultancy te bieden. Totaaloplossingen op het gebied van SAP-software in de productie- en groothandelsbranche, dat is waar Quinso in excelleert.

Voor meer informatie: www.quinso.com

Over SAP

SAP is de marktleider op het gebied van bedrijfsapplicatiesoftware en helpt bedrijven van elke omvang en in alle industries om op hun best te presteren: 77% van de transactie-inkomsten in de wereld raakt een SAP-systeem. Onze machine learning, Internet of Things (IoT) en advanced analytics technologieën helpen onze klanten te veranderen in intelligent enterprises. Onze end-to-end suite van applicaties en diensten stelt onze klanten in staat om winstgevend te werken, zich voortdurend aan te passen en het verschil te maken. Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders helpt SAP de wereld beter te draaien en verbetert het het leven van mensen.

Voor meer informatie: www.sap.nl

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

SAP IT-optimalisatie expert Sabaas ondertekend partnership met Protect4S voor het verbeteren van hun SAP security ondersteuning.

Stan van den Broek

Stan van den Broek

Familiebedrijf VanRijsingengreen verwerkt en verkoopt al jaren groenteproducten. Dankzij de expertise van Sabaas zijn zij succesvol gemigreerd van SAP ECC naar SAP S/4HANA!

Een beveiligde SAP-toegang is van groot belang, maar hoe doet u dat? In deze blog leggen wij uit hoe u uw SAP-omgeving veilig kunt houden.

Data security
Sabaas

Sabaas

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Sander!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com