Sabaas neemt officiële ISO 27001 certificatie in ontvangst

Sabaas

Sabaas

15.06.2021
Sabaas Logo FC

Na het doorlopen van twee strikte audits op 14 & 15 juni ’21 kan SAP IT-optimalisatie en procesautomatiseringsbedrijf Sabaas aantonen dat zij alle punten afvinken van de norm voor informatiebeveiligingseisen. Met de ISO 27001 certificering heeft de informatiebeveiliging van het bedrijf een officieel en internationaal erkend keurmerk gekregen.

ISO 27001 is de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het beschrijft hoe bedrijven procesmatig informatie kunnen beveiligen, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. Sander van Gemert, Managing Partner bij Sabaas deelt zijn trots: “Sinds de oprichting van Sabaas in 2015 zetten wij ons al actief in voor het veilig verwerken en beheren van data. Zowel voor onze klanten als voor onszelf. Dankzij de ISO 27001 certificering kunnen wij aan onze partners en klanten aantonen dat onze werkwijze veilig en geformaliseerd is waarbij wij aan alle eisen voldoen.”

Information Security Sys ISOIEC27001 col

ISO 27001

Dataprivacy en bescherming is steeds belangrijker geworden. De richtlijnen en eisen vanuit ISO 27001 helpen een organisatie bewust te worden van de manier van werken en risico’s. René van Es, mede Managing Partner bij Sabaas, vult aan: “Wij hopen onze kennis en expertise met betrekking tot informatiebeveiliging ook met anderen te kunnen delen. Veilig en betrouwbaar omgaan met informatie vormt immers een onlosmakelijk onderdeel van de digitale transformatie die bedrijven momenteel ondergaan. Wij begrijpen de ingewikkelde vraagstukken en processen die hieraan verbonden zijn en doen er daarom alles aan om klanten zo goed en veilig mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van hun digitale transformatie.”

Over Sabaas

Sabaas, SAP IT-optimalisatie en procesautomatisering, is in 2015 opgericht met als doel om beheerde SAP-omgevingen in de openbare Cloud beschikbaar te maken. De manier waarop SAP IT-systemen zijn ingericht is cruciaal voor het ontwikkelen van nieuwe business processen. De experts van Sabaas zetten zich dagelijks in om bedrijven en organisaties te helpen met veranderen. Vanuit het startpunt “Knowing Change” wordt de behoefte van verandering binnen een organisatie beantwoord met de juiste ‘waarom’, ‘wanneer’ en ‘wat’ antwoorden. Zodat de kwaliteit van dienstverlening blijft gewaarborgd en de business kan blijven innoveren.

Sabaas Logo FC

Meer weten over wat de experts bij Sabaas voor uw business kunnen betekenen? Lees hier meer over onze dienstverlening of neem gelijk contact op met een van onze experts.

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

SAP IT-optimalisatie expert Sabaas ondertekend partnership met Protect4S voor het verbeteren van hun SAP security ondersteuning.

Stan van den Broek

Stan van den Broek

Het belang van overstappen naar de cloud is de laatste jaren toegenomen. We nemen u mee in de drie meest belangrijke voordelen.

Cloudmigratie
Rene van Es

Rene van Es

Een beveiligde SAP-toegang is van groot belang, maar hoe doet u dat? In deze blog leggen wij uit hoe u uw SAP-omgeving veilig kunt houden.

Data security
Sabaas

Sabaas

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Sander!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com