Samenwerking tussen Sabaas en EPI-USE Labs

Sabaas

Sabaas

08.12.2020
Sabaas EPI USE LABS

Innovatieve partnership tussen Sabaas en global software solutions en managed services bedrijf EPI-USE Labs

Sabaas werkt vanaf heden samen met global software solutions en managed services bedrijf EPI-USE Labs. Deze samenwerking biedt onze klanten een effectieve SAP-oplossing voor gegevensbeheer, doordat wij nu een gestroomlijnde en veilige SAP-systeemomgeving kunnen bieden.

Het portfolio van EPI-USE Labs omvat zeer innovatieve oplossingen waaronder de SAP-gecertificeerde Data Sync Manager™ (DSM), SAP Data Privacy-suite en Data Secure™. Deze helpen klanten te voldoen aan privacywetgeving zoals de Europese GDPR (General Data Protection Regulation) en bij het beschermen van kwetsbare gegevens. Voor klanten die willen verhuizen naar S/4HANA, biedt EPI-USE Labs ‘Transformatie zonder herimplementatie™’: hun DSM-omgevingsoplossing helpt klanten bij de voorbereiding op de technische en functionele veranderingen die met S/4HANA worden geleverd.

Deze oplossingen passen perfect bij de visie van Sabaas om de IT-omgevingen van onze klanten te optimaliseren en automatiseren, en zo een DevOps-benadering mogelijk te maken voor het uitvoeren van SAP.

Jan Gloude, Managing Partner bij Sabaas, zegt: “EPI-USE Labs is een geweldige aanvulling op ons groeiende partnernetwerk, omdat zij dezelfde visie hebben als Sabaas: klanten helpen hun IT te optimaliseren door te opereren op een geautomatiseerde, efficiënte en kostenbewuste manier. Hun in-house kennis van SAP en productontwikkelingscapaciteit is een genot om mee samen te werken.”

"EPI-USE Labs kijkt uit naar de samenwerking met Sabaas", zegt Evan Jones, Managing Director bij EPI-USE Labs. “Ze zijn een fantastische organisatie, met uitvoerige kennis van het SAP domein en helpen hun klanten met best practices voor omgevingsbeheer. Hun focus heeft daarbij uitstekende synergiën met EPI-USE Labs. We zijn verheugd onze expertise te kunnen gebruiken om de klanten van Sabaas te ondersteunen in gebieden zoals AVG software en S/4HANA-migraties”

Wilt u meer informatie over de oplossingen van EPI-USE Labs en hoe zij u kunnen helpen uw IT te optimaliseren? Neem dan contact op met Sabaas.

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Sander!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com