Blogs

Altijd up-to-date

BO Ximages F5 A6321

SIAM staat voor Service Integration and Management. Maar wat is het nu precies, wat kun je ermee en waarom is het belangrijk? Lees het in onze nieuwe blog (inclusief visualisatie).

Inmiddels is het ruim een half jaar geleden dat Sabaas de ISO 27001 certificering behaald heeft. Een knappe prestatie voor ons als jong bedrijf. Sander van Gemert, managing partner bij Sabaas, vertelt over wat deze certificering ons gebracht heeft.

Sander van Gemert

Sander van Gemert

Sentia, een service provider op het gebied van hybride cloud services en digital experience management, bundelt haar krachten met de cloud enabler voor SAP-workloads Sabaas.

Nieuws
Sabaas

Sabaas

Tijd voor een challenge samen met Interdobs! Denk out of the box en combineer het beste van SAP en Azure om tot een oplossing te komen voor een ongewoon probleem.

DevOps
Sabaas

Sabaas

Onlangs kondigde SAP aan de deadline voor de ondersteuning van de standaard business suite, zoals ERP, tot 2027 te verlengen. Dit betekent het voor u:

Gert-Jan Meijer

Gert-Jan Meijer

Overweegt u de overstap naar een SAP HANA-systeem? Controleer dan eerst of uw servers een scale-out nodig hebben. Lees hier meer.

Cloudmigratie
Marc Kip

Marc Kip

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com