Cloud 1

Klaar voor de toekomst met SAP in de Cloud

Ontdek wat Sabaas voor uw organisatie kan betekenen

De ontwikkelingen rondom SAP-oplossingen in de Cloud volgen elkaar in rap tempo op. SAP-omgevingen moeten goed en veilig naar de Cloud worden gemigreerd, zonder dat het bedrijfsprocessen vertraagt of bemoeilijkt.

Niet alle traditionele SAP hostingpartijen kunnen hierin ondersteunen. Dat vereist veel kennis van security van het bedrijf zelf. Medewerkers die hier intern verantwoordelijk voor zijn krijgen niet de support van de hostingpartij die zij nodig hebben. Dat resulteert in veel onzekerheden op het gebied van security en privacy; twee belangrijke factoren in het huidige bedrijfsleven, om te voldoen aan bepaalde eisen.

Zelf bijblijven met huidige security standaarden kost veel tijd en geld. Zeker wanneer dit niet het specialisme is waar de functie van de medewerker om draait. Maar niet veranderen is ook geen optie, zeker wanneer u kijkt naar de lange levertijden van hardware waardoor projecten vertraging oplopen. Soms lopen deze op tot maar liefst een jaar.

Sterk & toekomstbestendig met SAP in de Cloud

Sabaas begrijpt hoe SAP in de Cloud van AWS of Azure op een goede en veilige manier kan worden aangeboden aan de gebruiker. Daarmee zorgen we voor een gecontroleerd SAP-landschap in de Cloud. De flexibiliteit en vrijwel onbegrensde capaciteit van de Cloud garandeert dat IT niet langer een vertragende factor is bij veranderingen in de markt. Sabaas helpt uw organisatieveranderingen snel te faciliteren vanuit de IT. Hierbij garanderen we continue up-to-date kennis en expertise. We werken daarmee met SAP als sterke basis en de Cloud om toekomstbestendig te zijn en te blijven.

Daarbij bieden we:

  • 24/7 support

  • Ervaren team aan experts

  • Up-to-date kennis en expertise

  • SAP en AWS/Azure Cloud combinatie

  • Persoonlijk, Nederlands bedrijf

Hoe doen we dat?

  • We koppelen big data of analytics aan het SAP-landschap.

  • We bewaken de security en beschikbaarheid van SAP op de Cloud.

  • We bieden schaalbare en veilige oplossingen voor toegang voor de eindgebruikers.

  • We zorgen voor kostenbewaking van Cloud-gebruik.

  • We zorgen voor een schaalbare oplossing voor SAP-workloads, zodat u nooit te veel betaalt maar wél kunt profiteren van extra capaciteit als dit nodig is.

Cloud expert aan het woord - Jos van Vlimmeren

" Sabaas begrijpt en beheerst de volledige lifecycle van de techniek achter een SAP implementatie- of migratieproject, vanaf de infrastructuur ontwerpfase tot en met het operationeel technisch beheer.

Door het gebruik van onze gestandaardiseerde Cloud templates zijn wij in staat om in korte tijd een kosten-efficiënt, veilig, schaalbaar en hoog beschikbaar platform voor SAP applicaties te realiseren. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen op het gebied van Cloud-native, ready to use services op de voet, en geven onze klanten advies hoe deze services ingezet kunnen worden binnen een SAP landschap. Door de inzet van dergelijke services zien we dat complex maatwerk vaak voorkomen kan worden, met een beter beheersbare en adaptieve omgeving als resultaat. "

Jos Vlim

Plan nu een gratis 45 min. adviesgesprek

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over wat Sabaas voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van SAP en de Cloud? Onze collega Mitch van Dalfsen zal u bekendmaken met de werkwijze van Sabaas en zal uw vraagstukken rondom dit onderwerp samen met een van onze Cloud experts van antwoorden voorzien.

Plan direct en vrijblijvend een 45 min. adviesgesprek (digitaal) in via onderstaande agenda.

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com