Technische SAP Consultancy

Vanuit expertise & ervaring

Contact

BO Ximages F5 A6164

SAP Technische Consultancy

Vanuit onze jarenlange ervaring met SAP helpen we organisaties bij diverse projecten en beheerwerkzaamheden. Samen brengen we de mogelijkheden, risico’s en unieke oplossingen voor uw organisatie in kaart en beantwoorden we al uw vragen over het ‘wanneer', 'hoe' en 'waarom'.

Technische SAP Consultancy: Sabaas heeft de oplossing

Bij Sabaas bent u verzekerd van expertise. Ons team heeft voor bijna alle SAP-uitdagingen al eens gestaan; SAP R/2, SAP R/3, Euro conversie, Unicode conversie, Solution Manager (3.x, 4.x, 7.x)ECC, CRM, BW, S/4HANA, Carve-Outs, en ga zo maar door. Al sinds 2013 werken we aan en met de Cloud, daarom durven we met zekerheid te zeggen een goede dosis kennis en ervaring te hebben opgebouwd. Met technische kennis van zowel SAP als de Cloud helpen we uw organisatie verder in de digitale transitie.

Samen bespreken we uw wensen en behoeften, waarbij onze experts inzicht geven in de mogelijke kansen en risico’s. We kunnen een volledig project voor u verzorgen of slechts onderdeel zijn van het programma. De keuze ligt bij u. Aan de hand van een uitvoerige analyse, zetten we samen stappen vooruit, om ervoor te zorgen dat uw organisatie het beste geholpen wordt.

Uw voordelen

  • Jarenlange ervaring met SAP en de Cloud
  • Een frisse blik op de digitale transitie met ervaring bij uiteenlopende klanten
  • Flexibele inzet van SAP experts
  • Altijd meedenkend in uw belang
getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Sander!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com